O podjetju

logoSeawave Marine d.o.o. je navtično podjetje z dolgo navtično zgodovino. Ustanovitelj in lastnik podjetja Stašo Erman se praktično celo življenje ukvarja z navtiko. Že leta 1976 se je zaposlil v podjetju Elan in 18 let delal na področju nabave surovin in opreme za plovila. Tako je z vrsto specializiranih izdelkov v navtiki, kot so Lewmar, Yanmar, Sparcraft, Vetus,... povezan že od takrat. Leta 1994 se je zaposlil v podjetju Seaway, kjer je prav tako nabavljal surovine za proizvodno razvojni oddelek, delal pa je tudi na področju prodaje in svetovanja za opremo plovil. Seaway je bil takrat zastopnik za Lewmar, Harken, Sparcraft, Spinlock, Vetus, OMC (Johnson in Evinrude),...

Ker se je podjetje Seaway bolj specializiralo na razvoj plovil, se je leta 1999 odcepil od podjetja Seaway in ustanovil svoje podjetje Seaway Marine d.o.o., kasneje preimenovano v sedaj veljavno ime Seawave Marine d.o.o., ki je prevzelo takratna zastopstva podjetja Seaway.

V prodajnem programu nudimo praktično vso opremo za plovila, kot tudi svetovanje za izgradnjo in adaptacijo plovil. Imamo servis izvenkrmnih motorjev in napihljivih čolnov.

Iskanje

Ceniki

Tohatsu Solas

Seawave Marine d.o.o.

Alpska cesta 43
4248 Lesce, Slovenija
 

+386 4 5302 444
+386 4 5302 442
fax +386 4 5302 440
 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Večji zemljevidSeawave Marine d.o.o. © 2013 - DoNe by MihA